onsdag 29. april 2009

Kurs med Marianne Hope



Har vært på kurs med Marianne Hope. Kurset ble holdt på Gode Minner i Tønsberg. Vi prøvde oss på en teknikk med Maia Mist og sjablonger. Veldig gøy å designe egne bakgrunner. Her er det bare fantasien som setter grenser. Prøvde meg litt på "clean and simple" i LO`en. Kjempegøy og takk Marianne, du inspirerer!!!! http://creativelyjustme.blogspot.com/

2 kommentarer:

  1. Hei Madeleine! Og takk for veldig hyggelig omtale. Layoutene dine ble fantastisk flotte! Forresten mye annet fint her i bloggen din:) Jeg syntes det var utrolig gøy å holde kurs og dere var så flinke alle mann. Ang. link, så er det enkelt når man vet hvordan, he, he. Sånn er det vel med det meste.. Du markerer ordet du vil ha som link, så klikker du på symbolet som har en lenke. Da får du opp en boks hvor du kan lime inn http adressen og voila. Dette er en ting som er veldig greit å kunne i blogverdenen. Lykke til! Bare spør hvis du ikke får det til.

    SvarSlett
  2. Så stilige disse er. Rosa halloween ble jo riktig så søt og så likte veldig godt lo nr. 2 med fjør på. Hærlig med kurs som åpner nye ideer.

    SvarSlett